top of page
Search

Brønshøj Sangskriver Festival 2023 er afviklet. Men sikke en fest! At så mange sangskrivere valgte at stille deres talent til rådighed for os og vores publikum og blive en del af årets program fylder os med glæde, stolthed - og taknemmelighed!

Stor tak til Dicte, Juncker, Henrik Balling, Søren Rebbe, Mathilde Falch, MC Hansen, Gæsterne, Ronja, Anja Majbritt, Mack Trenka, Lars Dyrby, Kristian Boll, Heidi Brønsbjerg, Urogenklang, Rosa, Nicole Csiky, Rune Niclas Andersen, Erik Stig, Men of Constant Sorrow, Jasper Holst Jørgensen, Freja Eppler, Sally Mackeprang Larsen, The Golden Embers, Simone Kiel, Vibe Sjørslev, Tinke Rosell, Astrid Wain og Anna Dalum for at dele jeres fantastiske musik med os.

Og tak til jer kære publikum for at møde mere talstærkt op end nogensinde og bidrage til at gøre vores festival enestående.

​VI HYLDER DEN ORIGINALE SANGSKRIVNING igen i 2024!

Erik Stig Andersen, Lars Dyrby og Kristian Boll


Brønshøj Sangskriver Festival er landets eneste, der har som sit erklærede formål kun at lægge scene til originale sange. Og vi gør det allerede nu den 3. og 4. november i den fineste stemning i cafeen i Kulturhuset Pilegaarden i Brønshøj med tilhørende intimscene. Der er fuld gang i billetsalget, men ikke udsolgt endnu. Cafeen tilbyder lækker mad og drikke, så længe musikken spiller. Se det fulde program og køb billet via siden her.Heidi Brønsbjerg har skrevet musik siden gymnasietiden. Spørger man hende selv, så har hendes teknik udviklet sig siden teenageårenes hjerte-/smerterim, men temaet er det samme: Hvad kærligheden gør ved os, både når den gør ondt, og når den gør godt. Budskaberne leveres gennem melodiøse kompositioner, der i al sin enkelthed understreger det banale, vi allesammen oplever og går igennem. Nemt at lytte til og endnu nemmere at relatere til. Og så har hun lovet at spille mere, end hun sludrer denne gang! Glæd dig til Heidi Brønsbjerg, når hun går på scenen lørdag den 4. november kl. 21.00. Køb billet og se de fulde program her på siden.bottom of page