top of page

Kalder alle sangskrivere

Deltag i Brønshøj Sangskriver Festivals sangskriverkonkurrence og vind en dag i et professionelt lydstudie samt ret til at optræde på årets festival.

 

Kriterierne for at deltage i konkurrencen med en sang er at:

 

1. Den skal kunne opføres live med max 2 artister på scenen

2. Den skal være original

3. Den skal være uudgivet

4. Den skal afleveres som lydfil i Mp3- eller Wav-format sammen med sangteksten senest søndag den 15. september (se mailadresse herunder).

 

Vinderen kan se frem til at fremføre sit nummer på årets festival og får mulighed for at indspille det i Ark-studiet i Husum.

 

Indsendte numre bliver vurderet af et dommerpanel bestående af Chief 1 (sanger, producer), Rosa (sangskriver og producer), Kristian Dalsgaard (ejer af Ark studiet) og Kristian Boll (musiker og sangskriver).

 

Ønsker du at deltage i konkurrencen, så indsend dit bidrag til sangskriverkonkurrence@gmail.com senest søndag den 15. september. Vinderen får direkte besked. Vi vil gerne markedsføre vindernummeret i forbindelse med lanceringen af næste års sangskriverkonkurrence, og det skal derfor være udgivet senest den 1. juni 2025.

 

Brønshøj Sangskriver Festival er en årlig koncertevent, der hylder den originale sangskrivning. Den finder sted den 1. og 2. november og har både etablerede artister og sangskrivere fra vækstlaget på plakaten.

 

Se mere på festivalens Facebook- og Instagram-sider.

Hør Sallys vindersang "Familiar Stranger" fra 2023

bottom of page