top of page
Search

Vind en dag i et professionelt lydstudie

Deltag i Brønshøj Sangskriver Festival landsdækkende sangskriverkonkurrence og vind en dag i et professionelt lydstudie samt ret til at optræde på årets festival.


Kriterierne for at deltage er:


1. Nummeret skal kunne opføres live med max 2 artister på scenen 2. Nummeret skal være aktuelt og hjemmelavet 3. Nummeret skal være uudgivet 4. Nummeret skal være afleveret som lydfil i Mp3 eller Wav inklusive tekst som PDF. 5. Alle med bopæl i Danmark kan deltage.


Vinderen kan se frem til at fremføre sit bidrag på årets festival og får mulighed for at indspille det i et professionelt studie.


Indsendte numre bliver vurderet af et dommerpanel bestående af Chief One (sanger, producer) Christian Juncker (musiker og sangskriver), Kristian Dalsgaard (ejer af Ark studiet) og Kristian Boll (musiker og sangskriver).


Ønsker du at deltage i konkurrencen, så indsend dit bidrag til sangskriverfestival@gmail.com senest søndag den 15. oktober. Vinderen får direkte besked.


Brønshøj Sangskriver Festival er en årlig koncertevent, der hylder den originale sangskrivning. Den finder sted den 3. og 4. november og har etablerede og upcoming artister på plakaten.


11 views0 comments

Recent Posts

See All

תגובות


bottom of page