top of page

fre. 01. nov.

|

Brøk

Brønshøj Sangskriver Festival 2024

Kom helt tæt på sangskriverne, når de over to dage og på to scener giver prøver på deres talent i det spritnye Kulturhus Brøk i Brønshøj.

Brønshøj Sangskriver Festival 2024
Brønshøj Sangskriver Festival 2024

Time & Location

01. nov. 2024, 19.00 – 02. nov. 2024, 23.00

Brøk, Brønshøjvej 3, 2700 København, Denmark

About the event

MØD SANGSKRIVERNE HELT TÆT PÅ

Vil du være med til at fejre vores 5-års jubilæum? Hvad der i år 2000 startede som en 1-dags festival har udviklet sig  til en koncert-event, der strækker sig over 2 dage på 2 scener.  Brønshøj  Sangskriver Festival hylder vækstlaget, programmet er næsten klar, og vi glæder os som kåde gimmerlam, der skal på græs til at tage vores nyindrettede lokaler i Kulturhuset Brøk i  Brønshøj i brug. Det bliver godt og intimt - og publikum er helt på sangskriverne, når de viser prøver på deres talent!

De  første navne, vi er stolte af at kunne offentligøre, er Juncker, MC Hansen, Anja Majbritt, Bestyrelsen, Brett Perkins, Christian Frigaard, Creatura, Freja  Lærke, Grå støj, Niah Steiner, Ninna Andreasen,  Popfar,  Rosa, Sally Mackeprang, Sidsel Læbo, Simone Kiel, Tore Eg og  When Moons Align. Følg vores Facebook- og Instagramprofiler, hvor vi  løbende offentliggør nye artister til årets program.

Programmet  sammensætter vi ud fra kriterier om musikalsk kvalitet og alsidighed og  om alders- og kønsmæssig spredning. Og vi kan love, at vi kommer til at  slutte festivalen af med et brag!

Vi håber at se dig til vores jubilæum

Share this event

bottom of page